bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - oplevering

Bij het kopen van een nieuwbouwhuis, -appartement of vrije kavel komt er heel veel op je af waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet over de oplevering van jouw nieuwbouwhuis, -appartement of vrije kavel. 

Wat is een voorschouw en wanneer is deze?
Je ontvangt twee weken voor de officiële oplevering een uitnodiging voor de voorschouw. Tijdens dit bezoek wordt je ontvangen door de uitvoerder en mag je je woning zelf gaan controleren of alles voldoet aan wat je in de koop-/ aannemingsovereenkomst en leveringsakte met elkaar hebt afgesproken. Al je bevindingen vul je in op een formulier welke je weer afgeeft aan de uitvoerder. Deze heeft dan twee weken de tijd om eventuele gebreken op te lossen.

 

Wanneer is de officiële oplevering van mijn woning?
Na de voorschouw is de officiële oplevering. De opzichter (iemand van Klokgroep die de bouwer controleert gedurende het hele bouwtraject) loopt dan ook mee. Dat is voor iedereen nogmaals een extra check of alles is uitgevoerd zoals is afgesproken in de koop-/ aannemingsovereenkomst en leveringsakte. Is iedereen het met elkaar eens? Dan ontvang je de sleutel van je nieuwe woning en kan het klussen beginnen :) !

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig een update ontvangen over dit project en binnenkort ook over de inloopavond? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Blijf op de hoogte