bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Actuele status | Naamswijziging

20 december 2022

In dit bericht vertellen we je over de actuele status van Groenemorgen en over onze aanstaande naamsverandering.

Dit is de status
De komende periode worden de plannen voor Groenemorgen verder uitgewerkt en krijgt het exacte woningbouwprogramma vorm. In januari/februari 2023 delen we hier via deze website en de nieuwsbrief een update over. Zo krijg je een steeds beter beeld van de nieuwe wijk en het woningaanbod.

Het ontwerpbestemmingsplan van Groenmorgen wordt naar verwachting in de eerste helft van 2023 ter inzage gelegd voor een periode van 6 weken. Via de nieuwsbrief en de communicatiekanalen van de gemeente wordt de exacte datum gedeeld zodra deze bekend is. Als alles volgens planning verloopt, dan start de verkoop eind 2023.

Naamsverandering: KlokGroep wordt Van de Klok
Er komt een naamsverandering aan binnen onze organisatie. Voor jou heeft dit geen gevolgen, maar we informeren je er graag over. Vanaf 1 januari 2023 zal de naam van onze moedermaatschappij KlokHolding veranderen in KlokGroep. Onze Nijmeegse dochtervestiging draagt nu de naam KlokGroep. Dit betekent dus dat wij ook een nieuwe naam krijgen: het huidige KlokGroep gaat per 1 januari 2023 verder onder de naam Van de Klok. Wil je meer weten over deze wijzigingen, klik dan op onderstaande button.

Meer over onze naamswijziging