bus auto fiets
Menu

Zekerheid en voorrang

Een woning kopen is niet altijd even makkelijk. Daarom kun je bij hypotheekadviseurs een zogenoemde ‘hypotheekbelofte’ aanvragen, zodat je vooraf al weet tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen.

Vooraf zekerheid

met een hypotheekbelofte

Je kunt kiezen voor de hypotheekadviseur van jouw voorkeur, dit heeft geen invloed op jouw kansen bij de woningtoewijzing. Stuur je een hypotheekbelofte mee bij je inschrijving, dan kan dit je kans vergroten bij de toewijzing van de woningen. Het is dan namelijk duidelijk dat jij de woning echt kunt bekostigen.

Een voorbeeld van een hypotheekbelofte is de Financierings Belofte van LIV Hypotheken. Op basis van je persoonlijke situatie krijg je een indicatie tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Extra voordeel: LIV kent alle details van het project Groenemorgen. Zij kunnen je dus optimaal adviseren in het hele traject.

LIV Hypotheken - Teamfoto.jpg

Een helder en soepel proces

Door bij je inschrijving de hypotheekbelofte van een hypotheekadviseur van jouw keuze mee te sturen, vergroot je dus jouw kansen bij de uiteindelijke woningtoewijzing omdat duidelijk is dat jij de woning echt kunt kopen.

Als je na de inschrijving een woning toegewezen krijgt, dan krijg je een persoonlijke LIV-wooncoach toegewezen die samen met jou alle verkoopstukken van jouw woning doorneemt en je vragen beantwoordt. Ook ondersteunt en adviseert de wooncoach je na de aankoop bij het maken van de beste woonkeuzes om jouw droomwoning te realiseren.

Via de button hieronder kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen met LIV Hypotheken. Hiernaast zie je het ervaren team van LIV Hypotheken dat jou graag van dienst is!

Vraag een gesprek aan

Meer over

LIV Hypotheken

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig een update ontvangen over dit project en binnenkort ook over de inloopavond? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Blijf op de hoogte